Imobiliare si Constructii

Expertiza

Imobiliare si Constructii

Tranzactii imobiliare
Certificate, autorizatii de constructie
Consultanta si asistenta in privinta legilor restituirilor
Contracte de vanzare-cumparare, contracte de construire, contracte de leasing imobiliar
Experienta noastra in domeniul proprietatilor imobiliare consta in rezolvarea unei arii largi de probleme pentru clientii nostri din domeniul comercial, industrial, financiar, institutional
Practica si experienta noastra include o gama foarte vasta de afaceri imobiliare incepand de la perfectarea de contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchiriere si subinchiriere, ipoteca si servitute cu privire la orice tip de proprietate; examinarea titlurilor, rezolvarea problemelor legate de acestea, ca si emiterea lor de organele abilitate in drept; probleme legate de mediu;dezvoltarea de proiecte imobiliare de mare amploare si a condominiurilor; regimul de folosinta al terenurilor si a zonei in care se afla acestea; parteneriate si joint-ventures; contracte de finantare; contracte de antrepriza si de subantrepriza.
Avem experienta in reprezentarea dezvoltatorilor particulari, a entitatilor publice si oricaror altor institutii si companii, in legatura cu spatii comerciale si industriale mici sau mari, retail si proiecte rezidentiale. Am infiintat un department specializat pe servicii de real estates pentru corporatii ca si de leasing, pentru a face fata volumului mare al tranzactiilor de aceasta natura si al problemelor majore din domeniul imobiliar, pentru clienti cu un portofoliu national si international vast.
Reprezentam clientii in toate problemele legate de tranzactii imobiliare. Firma asista clientii in legatura cu structurarea, pregatirea si negocierea contractelor complexe de imprumut, imprumuturi cu ipoteca si orice alte tranzactii securizate.
De asemenea firma asista clienti in examinarea, pregatirea si negocierea unei arii largi de contracte de inchiriere, inclusiv inchirieri de bunuri imobile, birouri, depozite si centre comerciale. In plus, firma reprezinta clientii in vanzari de proprietati imobiliare comerciale si rezidentiale, ca si in domeniul constructiilor si dezvoltarii imobiliare