Fuziuni si Achizitii

Expertiza

Fuziuni si Achizitii

Departamentul nostru de fuziuni si achiztii cuprinde toate aspecte in schimbare ale acestui domeniu activ, inclusiv formularea de strategii de achzitiei, tranzactii private, stock for stock, achizitii, tranzactii spin off ca si achizitii de parti minoritare. Acest lucru presupune reprezentarea clientilor nostri indiferite domenii de activitate , atat a cumparatorilor cat si a vanzatorilor, persoane de drept public sau sociatii comerciale.
Societatea noasta ofera clientilor sai servicii de implementare si dezvoltare a strategiilor de achzitii, inclusiv consolidarea celor existente. Societatea noastra a participat activ in domeniul public si privat in achizitii de marime mica si mare. Avem, de asemnea, o experienta bogata in structurarea si implentarea mecanismelor anti-takeover atat pentru entitatile publice cat si si pentru companiile care vor deveni publice.
De asemenea am structurat achizitii si dispozitii, aranjamente de finatare, am efectuat due diligence si acorduri cu brokeri si bancheri de investitii; am oferit oferte de confidentialitate, scrisori de intentie, ca si acorduri de compensare si stimulare precum si contracte de achizitie de baza.
La cererea expresa a clientilor nostri, tranzactiile pot sa includa un due-diligence extins al companiei target.
Suntem capabili sa creionam datorita experientei noastre pe arii concentrate, astfel putand ajuta clientii ca si evaluarea juridica a societatii tinta.