Despre noi

Istoric si Principii

S

ocietatea de Avocati Taru si Asociatii (T&A LAW) imbina experienta bogata si indelungata a avocatilor sai cu principii si valori morale si sociale care stau la baza si fundamenteaza activitatea noastra.

S

copul nostru este clientul nostru si prin aceasta inseamna ca intreaga noastra activitate si pregatire profesionala graviteaza in jurul intereselor si beneficiilor clientilor nostri.

T

&A este of societate independenta de avocati , cu sediul in Bucuresti, care s-a impus pe piata de profil prin profesionalismul avocatilor sai, scrupulozitate, abnegatie fata de problemele legale ale clientilor sai.

V

alorile si principiile pe baza carora ne-am construit reputatia si inca ne-o construim reprezinta cartea noastra de vizita.

C

onduita constanta si perseverenta in a oferi clientilor nostri serviciile juridice cele mai bune din punct de veere calitativ ca si profesionalismul avocatilor reprezinta calauza si telul nostru.

C

alitatea noastra esentiala este de a oferi clientilor nostri solutiile practice cele mai viabile prin intermediul carora clientii nostri pot sa-si rezolve la timp problemele juridice pe care ni le aduc la cunstinta.

A

vocatii nostri, pe langa profesionalismul exceptional pe care il aduc in ativitatea lor cotidiana, spiritul si creativitatea intelectual comerciala sunt dedicati in totalitate clientilor si au ca scop fundamental rezolvarea obiectivelor acestora.

E

chipa noastra de avocati lucreaza indeaproape cu experti din diverse domenii de actrivitate si acopera o diversitate majora de aspecte legale pentru a putea oferi clientilor servicii juridice la cel mai inalt nivel inclusiv prin cooperari cu avocati din intrega lume.

T

&A combina cu succes experinta teoretica si practica cu eficienta putand astfel sa ofere clientilor sai cadrul legal optim adaptabil nevoilor fiecaruia.

C

ooperarea dintre membri echipei noastre de avocati reprezinta cheia succesului nostru.

,Succesul clientilor nostri este succesul nostru.”

Echipa T&A LAW

Principii si Valori

Justitia in fide virtus reprezinta principiul si motoul dupa care ne ghidam intreaga activitate.
Firma noastra de avocati combina valorile si educatia juridica cu cunoasterea, intelegerea, dedicatia si loialitatea fata de client si fata de problemele acestuia.

Suntem acei profesionisti ai dreptului care implementam cu daruire si excelenta juridica in fiecare ramura de drept cu care lucram experienta noastra de peste 20 de ani in domeniu. Fiecare caz este extrem de important pentru noi si de aceea il tratam cu maxima seriozitate.Clientii nostrii in procent de 98% sunt clienti fericiti.

Management si excelenta legala

Abnegatie si pasiune

Atasament si profesionalism

Daruire si excelenta