Despre Noi

Societatea de Avocati Taru si Asociatii (T&A LAW) imbina experienta bogata si indelungata a avocatilor sai cu principii si valori morale si sociale care stau la baza si fundamenteaza activitatea noastra.

Scopul nostru este clientul nostru si prin aceasta inseamna ca intreaga noastra activitate si pregatire profesionala graviteaza in jurul intereselor si beneficiilor clientilor nostri.

T&A este of societate independenta de avocati , cu sediul in Bucuresti, care s-a impus pe piata de profil prin profesionalismul avocatilor sai, scrupulozitate, abnegatie fata de problemele legale ale clientilor sai.

V

alorile si principiile pe baza carora ne-am construit reputatia si inca ne-o construim reprezinta cartea noastra de vizita.

Conduita constanta si perseverenta in a oferi clientilor nostri serviciile juridice cele mai bune din punct de veere calitativ ca si profesionalismul avocatilor reprezinta calauza si telul nostru.

Calitatea noastra esentiala este de a oferi clientilor nostri solutiile practice cele mai viabile prin intermediul carora clientii nostri pot sa-si rezolve la timp problemele juridice pe care ni le aduc la cunstinta.

Avocatii nostri, pe langa profesionalismul exceptional pe care il aduc in ativitatea lor cotidiana, spiritul si creativitatea intelectual comerciala sunt dedicati in totalitate clientilor si au ca scop fundamental rezolvarea obiectivelor acestora.

Echipa noastra de avocati lucreaza indeaproape cu experti din diverse domenii de actrivitate si acopera o diversitate majora de aspecte legale pentru a putea oferi clientilor servicii juridice la cel mai inalt nivel inclusiv prin cooperari cu avocati din intrega lume.

T

&A combina cu succes experinta teoretica si practica cu eficienta putand astfel sa ofere clientilor sai cadrul legal optim adaptabil nevoilor fiecaruia.

C

ooperarea dintre membri echipei noastre de avocati reprezinta cheia succesului nostru.

Motto-ul nostru este:,,Succesul clientilor nostri este succesul nostru.”
Echipa T&A LAW

Principii si valori

  • Societatea noastra de avocati ofera clientilor sai servicii de cea mai inalta calitate care sunt orientate efectiv catre nevoile clientilor si adaptate problemelor acestora
  • Ne orientam in permanenta spre obtinerea de rezultate
  • Management si excelenta legala
  • Abnegatie si pasiune
  • Atasament si profesionalism
  • Daruire si excelenta